Efficiënt werk, mooi resultaat

Edward Sorgeloose Architecture richt zich op hedendaagse kwaliteitsarchitectuur en interieurvormgeving.

Onze missie is helder: Efficiënt werk, mooi resultaat.

Edward Sorgeloose verdiende zijn sporen als medewerker voor hoogwaardige architectuurkantoren in het binnen- en buitenland: Conix Architects, Crepain Binst Architecture en Zaha Hadid Architects (UK). In 2009 startte hij een eigen bureau in Antwerpen, vanuit deze ambitie: kwalitatieve architectuur koppelen aan pragmatisme. Sindsdien realiseerde het bureau een reeks markante projecten van ontwerp tot uitvoering.

Hoewel onze missie eenvoudig klinkt, is een bouwproces dat niet. Een succesvol bouwproject wordt tot stand gebracht door de inbreng van diverse spelers, beantwoordt aan steeds complexer wordende wetgeving en voldoet aan alle technische randvoorwaarden en financiële doelstellingen.

Edward Sorgeloose Architecture wordt daarom aangestuurd door een hecht kernteam van professionals die alle benodigde competenties samenbrengen. Samen detecteren we het ambitieniveau van de bouwheer, verfijnen we diens doelstellingen en zien we erop toe dat het project ontwikkeld en gebouwd wordt.

Kennis koppelen aan creativiteit

De verwachtingen en doelstellingen van onze cliënten vormen het uitgangspunt voor elk project. Ons team behoudt voor u het overzicht en verzekert een mooi eindresultaat van ontwerp tot oplevering.

Onze architectuur is een pragmatisch en ingetogen antwoord op het programma van eisen en de ruimtelijke context waarin het gebouw wordt opgetrokken. We focussen op de logische samenhang van een gebouw, de toepassing van kwaliteitsvolle en duurzame uitvoeringsdetails en een harmonische materialen- en kleurenkeuze.

Onze expertise laat toe op een efficiënte en vakkundige manier om te gaan met de vragen van onze bouwheren. Tegelijkertijd hebben we een sterke voeling met de technische vereisten en budgettaire grenzen van bouwprojecten en met de complexe wetgeving waarbinnen een project tot stand komt.

We engageren ons tot een persoonlijke en vlotte relatie met onze bouwheren.

Onze resultaten

De types van projecten die we hebben ontworpen zijn gevarieerd en bevatten appartementsgebouwen, meergezinswoningen, kantoren, retail, openbare gebouwen en interieurvormgeving. Naast de nieuwbouwprojecten, is er een toenemende vraag naar renovatieprojecten en ook hier legt het architectenbureau zich verder op toe. Markant hierbij is dat meerdere van onze bouwheren een tweede project met ons hebben gerealiseerd.

De projecten kunt u vinden in Vlaanderen, met een zwaartepunt in de stad Antwerpen en de Provincie Antwerpen. Maar ook in steden zoals Gent, Brugge en Roeselare kunt u één van onze projecten terugvinden.

Onze aspiraties

Architecturale ambitie gekoppeld aan aan pragmatisme. Dat staat bij ons centraal. Zo bieden we u het beste van twee werelden.

Algemene informatie voor bouwheren

  • Edward Sorgeloose Architecture bvba, (maatschappelijke zetel:) Helenalei 16, 2018 Antwerpen, BE0821.373.531
  • Ingeschreven op de tabel van de Orde van Architecten te Antwerpen, Rucaplein 6, 2610 Antwerpen.
  • Gegevens van de verzekeraar beroepsaansprakelijkheid met polisnummer: CEA Belgium/Protect: 00/A.59.03

Link naar het reglement van de beroepsplichten op de website van de Orde van Architecten:  http://archijobs.be/orde/wetgeving.php